De beste norske bookmakere i 2022

Dette er en rask og enkel guide som beskriver online sportsspill i Norge.

Du vil lære hvorfor mange Norwayns foretrekker internasjonale spilloperatører, populære sport å satse på, viktige skritt for å satse på nettet. Du vil også finne nyttige tips om følgende:

 • Detaljert guide om sportsspill
 • Råd om hvordan du setter på norske tippesider,
 • Oversikt over de mest populære idrettene å satse i Norge.

De fleste anbefalte online bookmakere i Norge - 2021

Best Online Bookmakere i Norge - 2022

Sports Betting Online

Sportsspill har fått enorm popularitet over hele verden og i Norge spesielt. Takket være aktiv tilstedeværelse av internasjonale aktører, folk har bredt utvalg av spill selskaper med en rekke bonustilbud og velkommen pakker å velge mellom.

Hvilken sport å satse på?

For å finne den perfekte form for sport, må du først forstå din spilletype. Er du mer av en tenker eller en risiko-taker? Alle mennesker er forskjellige. Hvis du vet at spille stil kan det hjelpe deg å vinne mer, og vil avgjøre hvordan du avtale med gevinster og tap. Den ideelle sport for sports betting eksisterer ikke, på samme måte, er det ingen vinner mannual. Men hvis du følger noen tips avhengig av sport og konkurranse vil du øke dine vinnersjanser. Hold lesing for å finne ut mer om populære betting sport!

Guide til hvordan å satse på nettet 2021

Følgende beskrivelse er satt sammen for å samle all relevant informasjon om hvordan du satse på nettet. Hvordan velge en bookmaker? Hvordan åpne en konto? Følg disse fem enkle trinn for å lære mer

 • Steg1

  . Forstå ruls av spillet

  Når du plasserer en innsats, vil utbetalingen (gevinst) lik innsatsen din multiplisert med oddsen. Så hvis du satser $ 10 på lag A til å vinne lag B med odds 2,5, og lag A vinner, så gevinsten vil være $ 10 * 2,5 = $ 25. Det er en mulighet til å satse på flere kamper hvis du plasserer kombinerte innsatser

 • Steg2

  Velg online bookmaker

  For å sette et spill bør du først velge en nettside for online bookmaker. For at du kunne gjøre litt research, sammenligne bonusbeløp, lese vilkårene for å forstå tilbaketrekning perioden og minimum utbetaling beløp. Eller du kan komme i kontakt med bookmakere vi nevnt ovenfor. De har aleady er nøye gjennomgått av vårt team, og hvis de er oppført på denne siden som betyr at de har passert en grundig sjekk. Du er velkommen til å prøve dem ut, gjøre sikre valg, nyte spillet og kontanter ut dine gevinster i løpet av kort tid.

 • Steg3

  Åpne en konto

  Etter at du har valgt en bookmaker, er det på tide å åpne en konto. Det vil kreve bare 1 eller 2 minutter. Vanligvis under registreringsprosessen blir du bedt om å oppgi noen personlige info, men ingen bekymringer, hvis du har valgt en av bookmakere oppført på denne siden dataene dine er trygge.

  Hvis du ønsker å gjøre ditt første spill du bør gjøre et første innskudd. Det vil gi deg en sjanse til å motta en bonus fra bookmaker, som kan være en velkomstpakke, en 100% eller mer kamp bonus eller en cashback. Vanligvis de fleste bookmakere tilbyr et bredt utvalg av betalingsmåter slik at du står fritt til å velge den som passer deg best. Du vil motta en e-postbekreftelse som vil bekrefte kontoen din er satt opp og klar til bruk. Den innskuddsbonus vil dukke opp i løpet av sekunder rett etter at du setter inn penger på din accont.

 • Steg4

  Sett dine spill

  For å plassere dine spill du bør logge inn på din perosnal konto hos bookmakeren nettside og velg den kampen du ønsker å satse på. Etter det bør du gjette hvilket lag som vinner ved å velge sine odds. Og siste trinnet vil være å velge hvor mye du vil satse (hvis du er ny i sportsspill, vi sterkt anbefaler at du starter fra små mengder til start. Du kan øke dine spill når du får mer erfaring).

 • Steg5

  Uttak dine gevinster

  Du kan sende dine gevinster til din personlige bankkonto / kort / e-lommebok når du vil. De fleste bookmakere tilbyr et bredt spekter av betalingsmåter å velge mellom.

Online Sports Betting Tips

 • Følg sportsnyheter. Når det gjelder å satse på idrett, kan holde deg oppdatert på nyhetene bli et nyttig tidsfordriv! Den har en rekke fordeler. Foruten underholdende, det hjelper deg til å forstå den historiske data, sentrale aktører, fordeling av kreftene, forutsi fremtidige resultater.

 • Lære om ulike typer spill For noen vil det være vanskelig å tro, men det viser seg mange mennesker faktisk gjør feil innsatsen. Vi foreslår at du alltid ta en llittle mer tid til å fullt ut forstå alle forhold av spilltyper, kan dette ekstra tenkning spare tid og penger i fremtiden.

 • Forstå odds og gevinster Ved starten bør du være klar over forskjellen mellom odds og avkastning på en innsats. Oddsen gi deg den totale utbetalingen med innsatsen som er inkludert. Mens avkastningen er den faktiske fortjeneste laget av innsatsen din. La oss ta et eksempel: Hvis du satser $ 100 med odds 1.5 og din prediksjon vant, forteller bookmaker som du har vunnet $ 150. Saken er, dette er unøyaktig. I virkeligheten er din fortjeneste bare $ 50 fordi den opprinnelige innsatsen var $ 100.

 • Velg bookmaker nøye Vi foreslår at du velger en pålitelig og sikker bookmaker for å plassere din online spill. Det er et bredt utvalg av internasjonale bookmakere tilbyr attraktive match bonus, velkommen tilbud og selv cashbacks. Men de kan ha forskjellige utbetalingen hastighet og uttaksbegrensninger. Bookmakere oppført på denne siden har passert våre nøye vurdering og oppfyller utvalgskriteriene. Sjekk de ut!

 • Begynn i det små Vi foreslår at du ikke stresser med høye innsatser til du føler deg kjent med prosessen, forstår spilletyper og andre detaljer. Gode ​​ting er, i sportsspill de enkleste spillene er ofte det mest lønnsomme.

 • Definere grensen Før du begynner å satse på Internett, er det helt nødvendig å sette den økonomiske grensen når det gjelder innsatsbeløp, som betyr den maksimale mengden av penger du kan bruke på å satse per dag. Dette kalles bankroll. Det skal tilsvare godt med velferd og bør ikke være kritisk til det daglige budsjettet.

 • Nyt spillet, men ikke miste hodet! Når du vinner, får gevinsten, men være rasjonell i din neste spill. Ikke bli fristet til å legge alle dine penger uten anstendig tenkning og analyse på neste spill!

 • Ikke jage dine tap! Hvis du mister en innsats, som ble gjort innenfor rammene av det daglige betting midler, bør du ikke bli altfor overveldet av det. Men noen tror at hvis de fortsetter å gjøre spill rett etter tapet de vil være mer vellykket. Dette er sjelden til stede fordi deres neste spill blir vanligvis impulsiv snarere enn godt gjennomtenkt. Vite når du skal stoppe og uansett hva utfallet blir, prøv å holde rasjonell.

 • Unngå å satse på land eller team ... hvis du er altfor følelsesmessig og vil at de skal vinne for enhver pris. Naturligvis er det greit å satse på laget ditt og landet så lenge du har en rasjonell og gjennomtenkt tilnærming.

 • Unngå live betting Ifølge noen undersøkelser, gjør live betting opp mer enn 50% av alle spill og bringe 70% av bookmaker fortjeneste. Vanligvis er det på grunn av det faktum at tippere blir for involvert i de siste spille hendelser og mister helikopteret utsikt over spillet.

 • Unngå risikable veddemål Noen ganger vil du finne spillemuligheter med svært høye odds. Før du tar en avgjørelse, foreslår vi at du nøye vurdere sjansene dine.

 • Ikke tro på eventyr I sports betting det er ingen magisk formel for en vinnende innsats. Utfallet av spillet kan bli spådd, men ikke 100% garantert. Selv forskjellige spill strategier vil ikke hjelpe mye.

 • Vær forsiktig med uttaket Uttaket er en verdifull funksjon for å maksimere inntektene. Du vil være i stand til å bruke sine fordeler når du får mer erfaring.

Komme i gang i sportsspill

For å hjelpe deg å velge den beste online betting nettsted, har vi vurdert dem en etter en i henhold til vår 15-trinns bekreftelse prosess. Her lister vi bare nettsteder som har vist seg å være rettferdig, sikker, tilbyr attraktive bonuser og quckly utbetalingen dine gevinster. Merk at for noen områder kan du få bonus flere ganger.

Mest bookmakere for spill online 2021

TOPP bookmakere for online betting

Hvilken sport å satse på?

De fleste operatører tilbyr mange forskjellige idretter å satse på, fra fotball til esports. Vi foreslår at du se hele listen for å få flere ideer hva som tilbys.

fotballspillet

Fotball er svært populær i alle deler av verden, og uten dobb kan betraktes som verdens nummer én idrett. Gjennom året er det mange arrangementer å overvåke, fra innenlandske til internationla kampene som er en av fordelene med fotball sportsspill. Online bookmakere dekke hundrevis av profesjonelle ligaer rundt om i verden. Europamesterskapet i fotball - fra 11 juni 2021 til 11 juli 2021 UEFA Euro semifinale - UEFA Euro 2020 semifinale - 06.07.2021 UEFA Euro semi-finalen - UEFA Euro 2020 Semi Final - 7 juli 2021 UEFA Euro slutt 2021-11 juli 2021 Copa America 2021 - fra 11. juni 2021 til 10. juli 2021 Copa America finalen 2021-11 juli 2021 Premier League 2021 - 2022 engelske Premier League - 14 august 2021 til 22.mai 2022 EFL Championship 2021 - fra 7.8.2021 til å 29 mai 2022 FA Cup 2021- fra 31 august 2021 til 15. mai 2022 EFL CUP 2021 - fra 7.8.2021 til å 29 mai 2022 Ligue 1 2021- fransk Ligue 1 - fra 6 august 2021 21. mai 2022 Bundesliga - 2021-22 tysk Bundesliga - fra 13 august 2021 til 14. mai 2022 Serie A - 2021-22 italiensk Serie A: fra 13 august 2021 til 23. mai 2022 Coppa Italia 2021- fra 15 august 2021 til 22.mai 2022 Premeira Liga - 2021-22 portugisisk Primeira Liga - fra august 2021 til mai 2022 Russian Premier league 2021- fra juli 2021 til mai 2022 Spansk La Liga 2021-22 - fra august 2021 til mai 2022 Copa del Rey 2021-22 spanske Copa del Rey - fra oktober 2021 til april 2022 Tyrkia Süper Lig 2021-22 tyrkiske Super League - fra august 2021 til mai 2022 UEFA Nations League 2021- fra 2 juni 2022 til juni 2023 UEFA Champions League 2021- fra september 2021 til mai 2022 UEFA Europa League 2021- fra september 2021 til mai 2022 Copa Libertadores finalen 2021-20 November 2021 AFC Champions League 2021- 21 november 2021 og 27 november 2021 FIFA Club World Cup 2021 - Desember 2021

basketball Betting

Basketball er en dynamisk og spennende spill å spille. Ikke rart det ble ganske populær over hele verden i sport betting. I 2021 forventer vi flere internasjonale arrangementer som tilbyr en flott sjanse til å satse på dine favorittlag! NBA Finals - fra 8 juli 2021 til 22. juli 2021 NBA Regular Season - fra oktober 2021 til april 2022

Horse Racing Betting

Hesteveddeløp er en forestilling sport som er både spennende og morsomt å se. Mange land har utviklet sine egne spesielle tradisjoner rundt denne sporten. Spill på hesteveddeløp genererte $ 115 milliarder noen 10 år siden. Siden populariteten til denne sporten fortsetter å vokse, foreslår vi følgende verdensomspennende konkurranser for spill på hest løp: Goodwood Festival (Glorious Goodwood) - fra 8 juli 2021 til å 11 juli 2021 Ebor Festival - fra 18 august 2021 til å 21 august 2021 St Leger Festival - fra 8 september 2021 til 11. september 2021 Prix ​​de l'Arc de Triomphe - 03.10.2021 Melbourne Cup - 02.11.2021

Formula One Betting

Formula One spillemuligheter i 2021: F1 British Grand Prix - 18 juli 2021

tennis betting

Sørg for å sjekke ut følgende tennis hendelser for å sette dine spill: Wimbledon Championship - 28 juni 2021 til å 11 juli 2021 US Open Tennis - 30 august 2021 til å 12 september 2021

esports betting

En helt ny disiplin har blitt tilbudt av bookmakere nylig - satser på videospill konkurranser eller esports betting. Noen vil hevde, men esport gjør fortsatt noen sport. Så ikke gå glipp av muligheten til å satse på din favoritt lag i 2021: CS: GO-turneringer ESL One: Köln - fra 6 juli 2021 til 18. juli 2021 DOTA 2 turneringer The International 2021 - T10 august 2021 Hearthstone mestere Americas - 2021 august til oktober 2021 Hearthsmestere Europa - 2021 august-oktober 2021 Hearthsmestere Asia-Pacific - 2021 august-oktober 2021 Hearths VM 2021 - November 2021

Den beste sport å satse på

Sannheten er at det er noe slikt som "den beste sporten' for spill på nettet. Det ville være tåpelig å si at man er bedre enn de andre. Det er nisjer hvor du kan finne noen verdifulle spill. Din kunnskap om markedet , sport type, verdi av konkurranse, fordeling av krefter og tidligere trender vil hjelpe deg å gjøre en mer gjennomtenkt beslutning heller enn å gjøre tilfeldige spill.

Din kunnskap er en avgjørende faktor. Hvis du ønsker å maksimere dine gevinster, bør du satse på sport som vil bringe deg mest penger. Det er også ganske viktig å administrere din bankroll, spore og analysere dine daglige spill og trekke konklusjoner.

FAQ

 • Hvordan kan jeg sette inn?

  Vi anbefaler å bruke PayPal, Neteller, Skrill, ecoPayz, Paysafecard, Bitcoin. Vanligvis bookmakere støtter ulike betalingsmetoder, fra kreditt- og debetkort til cryptocurrencies. Det er opp til deg å velge innskudd og uttak metoder som passer dine behov.

 • Kan jeg få mer enn en bonus for sportsspill?

  Denne situasjonen er mulig selv om ikke helt hyppige. Du bør sjekke nærmere Kampanjer delen på bookmaker nettside, og hvis en slik mulighet blir tilbudt, sjekk kravene.

 • Kan bookmaker jukse? Vil jeg motta mine gevinster?

  Alle bookmakere oppført på denne siden er anbefalt av våre eksperter. Før du registrerer deg på andre betting nettsteder som ikke er nevnt her foreslår vi at du grave mer informasjon om dem til å sørge for at de ikke er svindel.

 • Hvordan velge nettstedet for spill på nettet?

  Før du registrerer foreslår vi at du gjør en forskning og vurdere nettsteder på grunnlag av deres sikkerhet, rettferdighet (du kan lese nettsiden vurderinger på populære internett fora), bonusbeløpet, seponeringsperiode, støttet innskudd og uttak metoder .. Eller du kan bruke bookmakere som vi listen på denne siden. De har allerede passert våre verifikasjons kriteriene, og vi anbefaler dem for en trygg og hyggelig spill opplevelse.

 • Er det noen metoder for å vinne?

  Dessverre ikke. Det finnes ingen universelle taktikk eller strategi. Hvis det eksisterte, ville bookmakere har gått konkurs nå. Men det finnes metoder for å minimere risikoen for å tape. Den eneste arbeidsmetoden er å bruke din logikk, forståelse innsatstypene og sportstyper.

 • Hva du skal satse på i starten?

  Vi foreslår at du opt for enkle spill. Gylden regel her er å velge den kampen for å satse på på forhånd slik at du kan vurdere situasjonen og gjøre en smart beslutning. Husk å ikke jage dine tap og alltid huske på grensen du kan bruke for å satse per dag. Øvelse gjør mester!

 • Hvor lang tid vil det ta meg å motta gevinsten?

  Du bør vite at tilbaketrekningen av inntektene kan ta flere arbeidsdager, opp til 10 virkedager, avhengig av bankene for bankoverføringer, siden disse overføringene er noen ganger internasjonalt.

popup

Motta en imponerende bonus fra sikkert online kasino

€150