Vilkår for bruk

VILKÅR FOR BRUK

AKSEPT AV VILKÅR

blackjack77norway.com (Site) er tilgjengelig for alle sine brukere. De opplysninger, dokumenter, referanser og programvare (Materialer) og tjenestene som tilbys her er underlagt følgende vilkår for bruk. Dersom brukeren er under 21, må han lese dette papiret i nærvær av en forelder eller verge. Skulle brukeren eller brukerens foreldre / verge uenig med følgende vilkår og betingelser, bør du slutte å bruke nettstedet fra nå av. Ved å bruke nettstedet eller noen av materiale eller tjenester, samtykker du automatisk med brukervilkårene. blackjack77norway.com forbeholder seg retten til å endre og endre vilkårene for bruk etter eget skjønn. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet etter eventuelle endringer i vilkårene for bruk, vil det bli ansett å si du godta alle endringene. Videre enhver bruk av materialer, som gjelder for noen spesifikke regler, er underlagt de ekstra vilkårene til de som er beskrevet her, i vilkårene for bruk. Alle de ekstra og ekstra vilkår og betingelser vil bli inkludert som referanse i de følgende vilkårene for bruk. Brudd på noen av disse vilkårene for bruk vil føre til automatisk oppsigelse av autorisasjon og tilgang til nettstedet, og brukeren må ødelegge alt nedlastet eller trykt materiale fra nettstedet.

ÅNDSVERK

Merkene (som inkluderer logoer, varemerker og servicemerker) finnes på siden er egenskapene til blackjack77norway.com eller andre tredjeparter. All bruk av Merkene som eies av Site of annen tredjepart er forbudt. Materialer og tjenester blackjack77norway.com er beskyttet av opphavsrett og andre lover om åndsverk, derfor uautorisert bruk av dem er ansett som et brudd på slike lover. blackjack77norway.com brukerne ikke holde noen uttrykte eller underforståtte rettigheter under noen patenter, copyright, varemerker eller forretningshemmeligheter info om Materialet eller / og tjenester. All bruk (f.eks re-skriving, kopiering og oversette) av informasjonen som finnes på nettstedet (for eksempel dokumenter og bilder) uten skriftlig tillatelse fra nettsiden er forbudt. Noen av innredning av informasjonen herunder gjør ingen stipend eller garantere noen lisens under noen opphavsrett.

Sende noen materialer, informasjon, teknikker, ideer eller konsepter (feedbacks) til nettstedet, samtykker brukeren og erkjenner at:

feedbacks inneholder ikke proprietær og konfidensiell informasjon;

blackjack77norway.com ikke forsett eller påta seg noen forpliktelser av noe slag av uttrykkelig eller implisitt taushetsplikt vedrørende tilbakemeldinger;

den blackjack77norway.com er og skal ha rett til å bruke eller avsløre noen Feedback for ethvert formål i et eget skjønn over hele verden;

feedbacks tilfaller den blackjack77norway.com, uten forpliktelser av noe slag til brukeren;

blackjack77norway.com gir ikke kompensasjon eller refusjon av noe slag.

GARANTIER OG ANSVARSFRASKRIVELSE

Nettstedet gir alle materialer og tjenester "SOM DEN ER". blackjack77norway.com AVVISER ALLE DIREKTE ELLER INDIREKTE GARANTIER, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL STILLTIENDE GARANTIER OM SALGBARHET OG EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL, SÅ LANGT SOM GJELDENDE LOV. blackjack77norway.com kan ikke og garanterer ikke at enten området; Eller innhold, materiale, informasjon, produkter (inkludert programvare) og / eller tjenester tilgjengelig for deg på eller gjennom nettstedet, SERVERNE; ELLER via e-post mottatt fra blackjack77norway.com ER UTEN VIRUS OG / ELLER ANDRE harmENES blackjack77norway.com er ikke ansvarlig for eventuelle skader som måtte oppstå AV BRUK AV DENNE SIDEN ELLER av innhold, informasjon, materialer, produkter (inkludert programvare) og / eller tjenester tilgjengelig for deg på eller gjennom nettstedet, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL TILFELDIGE, STRAFF, direkte, indirekte, OG FØLGESKADER, inkludert men ikke begrenset til skader som måtte resultere i tap av data eller profitt, SELV OM ADVART OM MULIGHETEN FOR SLIKE SKADER. BRUKERE FORSTÅR ​​OG ENIG I AT BRUK AV DENNE SIDEN ER PÅ EGET ANSVAR.

Eventuelle feil inkludert teknisk eller annen, typografiske feil eller unøyaktigheter er mulig. blackjack77norway.com forbeholder seg retten til å gjøre eventuelle endringer i tjenestene og materialer på nettstedet når som helst uten varsel.

Materialer og / eller tjenester på nettstedet kan være utdatert, og blackjack77norway.com forplikter seg ikke overhodet å oppdatere slike materialer eller tjenester.

Alle lenker til tredjeparts nettsteder er ikke i kontroll eller ansvar blackjack77norway.com.

blackjack77norway.com fremsetter ingen påstander om noe annet nettsted som du kan velge å ha tilgang til og være knyttet til gjennom dette nettstedet. Koblingene på dette nettstedet er gitt kun som en bekvemmelighet blackjack77norway.com holder ikke eller godkjenner eller aksepterer noe ansvar for innholdet på slike nettsteder.

SKADELØSHOLDELSE

Brukere enig i å holde blackjack77norway.com og alle dens eiere, datterselskaper, tilknyttede selskaper, sammerkingspartnere, agenter eller andre partnere og ansatte skadesløse fra ethvert ansvar, tap, krav eller pålegg, herunder rimelige advokathonorarer, gjort av en tredje part på grunn av eller som følge av innholdet brukerne sender, legger til eller overfører via nettstedet (inkludert, men ikke begrenset til brukerinnhold), deres bruk av nettstedet, deres tilknytning til nettstedet, deres brudd på vilkårene for bruk, eller deres brudd på enhver annen person er eller foretakets juridiske rettigheter.

popup

Motta en imponerende bonus fra sikkert online kasino

€150